Borussia Dortmund tröja – bilder på nuvarande och gamla Dortmund tröjor

När jag ser den gula Dortmund tröja symboliserar den klubbstolthet och talangutveckling för mig. Det beror framför allt på den förvandling klubben har gått igenom de senaste åren, men också på spelarna som idag bär den gula Dortmund tröja.

Som en biprodukt har Dortmund lyckats positionera sig ännu mer som en motpol till kapitalrika Bayern München i många fans medvetande. När jag ser en Borussia Dortmund tröja skapas många bilder och symboler för mig. Fotbollströjornas förmåga att skapa bilder är en av anledningarna till att jag tycker om dem.

Dortmund hemmatröjor

Dortmund bortatröjor

Dortmund tredjetröjor

Dortmund målvaktströjor

Var kommer bilderna ifrån?

Bilderna är vänligen utlånade till oss av Unisportstore.

Fakta om Dortmund

  • Fullständigt namn: Ballspielverein Borussia 09 e. V. Dortmund
  • Grundat: 1909
  • Stadion: Signal Iduna Park
  • Hemsida: https://www.bvb.de

Billiga Dortmund tröjor

Varje vår/sommar kan du hitta fina erbjudanden på Dortmund tröjor och en hel del andra fotbollströjor. Detta händer när de nya tröjorna för den kommande säsongen är på väg att släppas.

Vid den här tiden på året har många butiker rea på fotbollströjor för att bli av med det ”gamla lagret”. Så om du är en samlare av Borussia Dortmund tröjor – eller andra fotbollströjor – är det ett bra tillfälle att utöka din samling.

Vilken gammal Dortmund tröja är snyggast?

Det är alltid kul att höra vilka tröjor fansen gillar och vilka som är mindre populära. Åsikterna är ofta många och när man tittar tillbaka på tidigare presentationer av Dortmund tröjor så märks detta också.

Så dela gärna med dig av dina åsikter nedan – vilken är den coolaste Dortmund tröja genom tiderna?

Lämna en kommentar